Auer Gatti lifestyle

En vecka gammal ❤️

Ikväll blir Atlas redan en vecka gammal!  Och jag har kommit fram till olika fördelar och nackdelar redan att vara gravid vs icke gravid när det kommer till kroppen…

  
Det är så skönt att kunna duscha och raka sig ordentligt överallt, måla tånaglarna igen och knyta skorna utan tappa andan. Också väldigt skönt att kunna sova på magen, tömma blåsan och endast kissa när man behöver och inte bara för att en bebis trycka på blåsan.

Mindre härligt att brösten ömmar, är tunga och enorma med lite små sår på bröstvårtorna som dessutom läcker mjölk typ 2542526 ggr om dagen. Sen det här med att behöva anpassa sina kläder så att tuttaena alltid är tillgängliga, behöver uppdatera min garderob känner jag. Tacksam dock att amningen fungerar så bra! Sen att behöva ha binda på nätterna och alltid lite orolig att det ska läcka i sängen. Sjukt jobbigt! 

Annars vill jag lyfta min kropp, fan va grym den är! Redan på en vecka har magen minskat enormt och hela min omkrets förutom tuttarna av naturliga anledningar. Min diastas i magmusklerna är nere redan på 1 1/2 – 2 cm och jag kan redan hitta bra kontakt med bäckenbotten samt inre magmuskulaturen. Så coolt! Lång väg kvar men ändå, jag är stolt. Har varken ont i kroppen efter förlossningen eller några besvär, endast ryggen som är lite extra trött pga all amning. Heja kroppen ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats