En super fredag | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

En super fredag

Kräver en super frukost!

IMG_7622.PNG
Och en super bestämd kille som vet vad han vill, kolla blicken! Haha

IMG_7621.JPG
Där säger han och pekar på vad han vill ha!

Efter frukosten tog vi oss till Sickla, jag fick träna och lilleman leka på minisats. Efteråt åt vi lunch med alla mina gamla kollegor och nu sover Alexis sött i vagnen efter allt bus. Sickla är verkligen mitt favorit center inom SATS, känner mig alltid hemma där. Gillar hela köpkvarteret faktiskt och där ska jag hänga nu med några tjejkompisar. Hoppas ni får en trevlig fredag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats