Auer Gatti lifestyle

En lyckad kväll!

Igår hade jag ett litet jippo i yogastudion där vi bjöd in våra medlemmar samt vänner till yoga, fika och prat med Linda från Lululemon. Väldigt trevligt och lyckat blev det! Det var en härlig känsla att kunna fylla yogasalen och snart kommer den vara full vid varje klass någon håller. Jag och Dennis har vår målbild över hur vi vill ha Yoga Gatti och för varje vecka kommer vi ett steg närmre. Under tider njuter jag av processen gång, det går inte att skynda sig fram utan allt tar sin tid. Jag tror det är viktigt att växa organiskt som ett företag och tillsammans med medlemmarna. Snart firar vi en månad som öppet och jag är stolt över vad vi har åstadkommit hittills ❤️ 

   
    
    
   
Med det sagt, tusen tack alla som kom igår och till Lululemon. Jag är stolt över att få gå klädd i era kläder samt ha er i min studio, allt från kläder till mina yogamattor vi praktisera vår yoga på!

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats