Auer Gatti lifestyle

En dag i London 

Idag har vi haft en heldag i London City och mest kollat i affärer. Shoppingen för min del har gått dåligt, endast köpt tre par nya trosor! Så jag hoppas på att hitta något litet imorgon att kunna unna sig. 

Detta köpte jag idag till lilleman,

  

Annars går det åt mycket pengar på mat, super dyrt här och då har vi inte ens varit på en finare resturang utan mer hål i väggen ställen. På landsbygget var det inte heller billigt och inte på området där vi sprang vårt lopp, tur att det smakar hyfsat. Bäst hittills var en koreansk soppa med nudlar som vi åt idag i Soho annars har inget varit speciellt spännande faktiskt. Lite trist! 

 
En annan sak som är lite trist är att London inte tilltalar mig så mycket, en fin stad och mycket att se men jag blir liksom inte tagen utav den. Tycker Rom och Köpenhamn är hundra gånger mysigare! Men vädret är väldigt härligt och det har varit skönt med miljöombyte men nu har jag varit här två gånger och jag känner att det räcker. 

   
   
Imorgon är sista dagen här sen på kvällen går flyget hem, hoppas att flygturen går bättre och bjuder på mindre illamående den här gången. Mådde dåligt under starten och fruktansvärt vid landningen när vi åkte hit, hemskt var det. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats