en annorlunda känsla | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

en annorlunda känsla

Jag har precis lämnat Alexis på förskolan, han är där själv. Jätte annorlunda känsla! Men kände att det var bättre att testa idag när jag ändå inte har något planerat än att vara hemma och kan snabbt gå tillbaka än att första gången blir när jag måste iväg och han står där med tårar längst kinderna. (haha tror jag ja, han kanske skrattar och det tycker det är skönt att slippa morsan för en stund)

Så nu idag är fokus på att göra klart mitt Strong Mama klass, på tisdag kl 10 på SATS Huddinge är det primär. Tänkte även försöka hinna träna igenom passet själv så att jag vet att jag har bra tid mellan uppvärmning, teknik genomgång, cirkelpasset och sen fokus på hitta den inre magmuskulaturen och knipövningar. Och sen måste jag verkligen plugga teori! Allt har förfallit denna vecka, har inte hunnit med något dessa dagar Alexis har haft inskolning och Dennis har varit borta på jobb från tidig morgon till sen kväll. Nu håller vi tummarna att Alexis har det kul och ger mig två timmar egentid. Tror nämligen att sovstuden att bli ett problem utan mig där, har mobilen en cm från mig och redo att ta samtalet.

Här var det första gången jag och Alexis gick på ett Strong Mama pass.

Hoppas ni får en fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats