Dom förgyller mitt liv | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Dom förgyller mitt liv

Det är inte lätt att fånga dessa tre tillsammans på bild, inte ensamma för den delen heller. Fast jag kämpar på, för jag vill fånga deras kärlek på bild för dom är så söta ihop. Tripp trapp trull. Dom leker, busar, delar med sig till varandra, skrattar, kramas och hjälps åt. Kusinkärlek med andra ord.

   
     

Tack för att ni pojkar förgyller mitt liv! 

  
Raw-bollar med choklad och citron slank ner igår tillsammans med  vattenmelon och en isglass. En bättre söndag för dessa kusiner. Vi vuxna då? Jo vi planerade vår tripp till England i september, kollade boende och flyg. Nu är allas biljetter till Tough Mudder köpta och hårdträningen börjar idag! Önska mig lycka till, det kommer att behövas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats