Det här är anledningen... | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Det här är anledningen…

Att säga upp sig och satsa på sin hobby som yrke är inte världens lättaste steg. Tro mig att jag har tvekat! Att sen lägga sin dröm i någon annans händer för att sen bli lämnad mitt i stormen fick mig att tveka ytligare en gång. Det har inte varit en lätt eller en rak resa det här med att bygga upp ett eget varumärke kan jag säga kortfattat, men jag har alltid försökt litata på min magkänsla. Men när jag läser sånt här,

IMG_4376.JPG

när jag får fina mail, komplimanger och feedback utav mina deltagare så får jag ett ytligare kvitto på att jag gjorde rätt val. Det är det här jag ska fortsätta jobba med! Och mina deltagare är anledningen varför. För även om magkänslan är stark så är det så lätt att tvivla på sig själv när livet ger bort käftsmällar till höger och vänster. Och just då är det skönt att få bekräftelse från någon annan.

Så tack ni underbara som hjälper mig att hålla mig på rätt riktning! Som påminner mig om att fortsätta med det jag gör.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats