Det är nu det vänder | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Det är nu det vänder

Skrev förra veckan om min mentala urladdning som jag hade, den har varit kvar och värre den här veckan. Mitt humör har varit värre än någonsin och jag har fått ta emot flera stora vågor av känslor över mig. Men efter en gråtattack på torsdagen, två bra fysiska yogapass, pepp från min man och en god vän, ett bra möte senare på kvällen så kände jag mig som nyfödd igen. Det är nu det vänder tänkte jag med ett 19696 kilo lättare hjärta. 

Och idag är jag faktiskt tillbaka i mitt vanliga jag. Det är som att dimman är bortblåst och jag känner igen mig själv igen. Väldigt härligt! Fan vad jag njuter. 

  
Gillar detta citat från Beyonce – “If everything was perfect, you would never learn and you would never grow.”    

Så nu möter jag denna fredag lite stackare och lite klokare! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats