Auer Gatti lifestyle

Del 1 underbaraBARN mässan

Jag kom, jag segrade, jag gick. Typ så! Intensiv mässa där man får kriga sig fram bland alla barnvagnar men ändå väldigt mysig. Var där till öppningen, strosade runt i två timmar tills jag inte kunde bära på mer saker och sen åkta jag hem. Nu är jag helt slut i huvudet haha mycket intryck på två timmar. Bäst var Pompi Dard och one we like, otroligt bra mässpriser på deras produkter så jag fick med mig hem väldigt mycket fint. (Visar er sen i ett annat inlägg samt berättar om goodiebagen. ) Och sen var BB Sthlm family super rara, är inskriven där i city den här gången och nu när dom har flyttat in i nya lokaler i mood gallerian känns det extra roligt. Bokade in mig och Dennis på deras förlossningskurs för omföderskor nu i december, har hört att den ska vara väldigt bra! 

   
    
   
Tack för idag och det här året underbara barnmässan! Nu ska jag vila upp min kropp genom att gå på 90 min restorative yoga, precis vad jag behöver.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats