Auer Gatti lifestyle

Bilder direkt ur vardagen

Nu var vi iförsig lånat ut vår systemkamera under en längre tid men det är ju ändå med mobilen jag tycker man lyckas fånga dom bästa bilderna direkt ur vardagen. Här får ni en inblick från veckan som har gått 💛 

Alltid en nöje och ett äventyr att handla med Alexis. Han börjar alltid äta på något också, oftas ett äpple men den här gången blev det också en macka. 

Vårt knep att få i lillebror någon mat är att låta honom göra mestadels själv. Pilla med ärtor var en succé och dricka vatten också! Nappflaska från Twistshake

Bästa Julia hjälpte mig att dela ut flyers om vår yogastudio i Tullinge häromdagen och efteråt skämde hon bort killarna med fina presenter. Bl.a. En uppblåsbar krokodil till Alexis som han älskar och leker med för fullt här hemma. Tanken var att han skulle ha fått den i treårspresent, tjatet om att bada i poolen har varit konstant i två dagar. 

Igår blev jag och Atlas bjudna på middag och tårta hos bästis Sara. Hon fyllde år i veckan och hade ett lite kalas med oss innan det var dags för fest och sova för oss.


Hemskt tråkigt väder idag men det stoppade oss inte från att heja på Dennis som sprang ett lopp i förmån för bröstcancer. Han kom på plats nr 2 trots en dålig dagsform, super duktig! Atlas fick inviga sin nya overall och Alexis lekte hemma hos sin bästis Svea under hela dagen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats