Att vara småbarnsförälder är lite som att återuppleva festerna från förr | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Att vara småbarnsförälder är lite som att återuppleva festerna från förr

“Att vara småbarnsförälder är lite som att återuppleva festerna från förr! Någon springer runt naken, någon luktar spya, någon dreglar på din hals, någon spelar samma låt om och om igen, någon duschar med kläderna på, någon har somnat under bordet, någon pratar lite för högt, någon äter chips i garderoben, någon klär ut sig till Spiderman. Skillnaden är att alkoholhalten är obefintlig och festen tar aldrig slut. “

Jag känner inget behov utav att festa längre. Nada. Noll. Inte ens ett litet sug. För jag har kommit fram till att jag inte längre tycker det är kul att springa runt på stan bland fulla människor, där det luktar jätte mycket rök och man mår som SKIT dagen efter. Nej det är inget för mig längre. Kalla mig tråkig, men jag är inne i en period i mitt liv där jag inte tycker det är kul. Det kanske ändras, eller inte! Jag har bara en sådan avsmak av det just nu. Att umgås med sina vänner, kanske ta ett glas för det är gott eller styra upp en tjejmiddag och göra goda drinkar. Det är en helt annan sak, det skulle jag kunna gå med på men aldrig att festa. Så i morgon när jag ska fira min bästis Sara som har fyllt år så tar jag bilen in till stan, då slipper jag behöva förklara mig hundra gånger varför jag inte ska dricka eller följa med ut på krogen. Jag vet att folk vill väl! Jag blir glad över att folk fortfarande vill bjuda med mig ut men jag orkar inte tjatet, ett nej borde räcka. Dessutom så ska jag jobba hela dagen i morgon sen direkt till Sara, jag missar alltså en hel dag med Alexis och Dennis. Den tiden vill jag ta igen på söndagen pigg och utvilad, inte hängandes över toan. Att umgås med dom två är viktigare och roligare än vara ute i dimman med min vänner. Fast det ska bli väldigt trevligt att hänga hos Sara och träffa alla, sitta ner och snacka lite skit innan resten går ut, det ser jag fram emot!

En full rosanna på en efterfest i gamla stan, året är 2011 och vi tyckte det var en bra ide att göra choklad mustascher. Luggen minns jag att jag tyckte om, men kanske inte vid den här tidpunkten av natten. Lär aldrig klippa en ny.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats