Att vara mammaledig | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Att vara mammaledig

Den här perioden, innan Atlas börjar på förskola, kommer inte se likadan ut som med Alexis. Som egenföretagare och nystartad sådan så kan jag inte bara vara helt mammaledig i 1 1/2 år som när jag hade en fast anställning. Utan både jag och Dennis kommer kombinera föräldraledighet med att jobba. 

Dom första tre veckorna har varit lite som en inkörningsperiod och jag känner ett helt annat lugn den här veckan, eller snarare hela familjen känns mer harmonisk, vilket är super härligt! Och det är dom små valen som har gjort skillnad. Iallafall för mig! Jag har tex unnat med en kaffe och struntprat med en Dagismamma ute i solen i två timmar, jobbat undan bokföring och admin jobb, sovit mitt på dagen med Atlas, gått och lagt mig innan resten av familjen och varit på min första mamma-baby-yoga. Jag har prioriterat lite mer saker som får mig att må bra och det har gett mig mer energi! Och det är något som behövs för att få vardagen med allt vad det innebär att fungera. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats