Auer Gatti lifestyle

Åka kommunalt med Bob Revolution Pro vagnen

Igår när jag och Alexis skulle bort till våra vänner på middag så tog vi bussen dit för att Dennis också skulle iväg på annat håll. Första gången jag såg framemot att åka kommunalt, nu kunde jag testa hur den nya vagnen var att åka med. Jag hängde på skötväskan denna gång och det funkade bra, tyckte dock vagnen blev lite baktung när den stod stilla i bussen. Fick stå och hålla i den lite extra vid svängarna och inbromsningar. Kan beror på att Alexis inte väger så mycket och att det enbart är ett hjul fram på vagnen. En annan sak jag märkte med att ha vagnen Bob Revolution Pro på bussen var att det blev lite trångt när det kom på en till barnvagn då den lite längre i modellen än standard. Annars tyckte jag det gick smidigt och bra! Alexis tycker också om vagnen och kan enkelt somna i den.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats