Yoga är min medicin  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Yoga är min medicin 

Bästa beslutet tog jag idag när jag bestämde mig för att gå på 90 minuters Yin yoga hos Altromondo. Yogan är min medicin! Har aldrig ångrat ett yogapass då jag alltid mår bättre efteråt men vissa pass är mer magiska än andra, ikväll var det så. Det var som dag och natt på mitt sinnestillstånd efter och innan klassen. Vi jobbade med medianerna som går till njurarna och urinblåsan, alltså mycket framåtfällningar och utsträckning av baksidan av kroppen, att jobba med dessa kan lindra oro och ångest, förbättra immunförsvaret tex. 

  

Nu väntar jag på att hämtmaten ska bli färdig sen ska jag hem och krypa ner i soffan tillsammans med mina pojkar, ska bli helt ljuvligt, trevlig söndag!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats