Vill ha honom nära | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Vill ha honom nära

Eftersom jag har utbildning hela lördagen och jobbar hela söndagen valde jag ha Alexis hemma både idag och imorgon tillsammans med mig fast han nu är feberfri och hyfsat pigg. Känner att jag vill ha honom nära och verkligen hinna göra saker tillsammans när jag missar så mycket tid med honom under helgen.

Vi började dagen med sovmorgon, fixade lite hemma sen begav vi oss till sickla. Köpte en by kalender och pennor till mig, ullstrumpor, vintermössa och fleecekrage till Alexis. Fasiken va han röjde inne på Polarn o Pyret, dom har en brio tågbana mitt i affärer och massa annat kul så hade en glad kille där inne som inte hade tid att prova vantar och annat tråkigt som mamma ville. Tur att personalen är så hjälpsamma med världens tålamod! Därefter träffade vi upp Malin, Johanna och Mia med deras barn och åt lunch inne på Sally & Voltaire, tycker verkligen om det stället! Lias och Alexis var inte stilla många sekunder utan när dom åt medan Bastian på 6 månader och Noelle på 15 veckor bara myste i vagnen. Kul att träffa tjejerna lite och hinna prata strunt mellan varven men jagade busungarna.

IMG_8724.PNG
Börjar gilla att äta dom vegetariska alternativen när jag väl äter ute, kul med lite omväxling. Nedanför har vi en trött liten kille som somnade direkt när vi satte oss i bilen, tar på krafterna att ha kul.

IMG_8723-0.PNG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats