Vi tar varje tillfälle vi får | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Vi tar varje tillfälle vi får

Tror ingen har missat att vi varken har haft någon speciellt bra vinter, vår eller sommar! Solen har aldrig varit såhär frånvarande i mitt liv. Kan även beror på att jag har rest mer tidigare än efter Alexis kom ut till den stora världen. Sist vi var utomlands var för två år sen tillsammans med min storasyster och familj, hade jag inte precis startat upp mitt företag hade jag nog tagit första plan till något varmare och soligare land. Min trötthet samt d-vitaminbrist hälsar på titt som tätt men vi tar varje tillfälle vi får att njuta av den värmen och solen som ändå lyckas titta fram nångång ibland här hemma. 

   

             

Längtar tills vi kan göra poolhäng hemma hos oss, tills vi kan grilla med grannarna och kunna njuta av vår altan. Håller tummarna att det vänder nu i juli!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats