Varför har jag sån otur? | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Varför har jag sån otur?

Alltså vad ska jag säga, jag lyckades såklart få den värsta UK-läraren som kuggar mig pga hon tyckte min backning tog för lång tid och för att jag åkte till höger när jag skulle byta värme i bilen när hon bad mig göra det. JAG BLIR SÅ TRÖTT!!!!!!! Vad kommer min otur ifrån? Tydligen kallas hon för gräslig i efternamn på körskolan för hon är så hemsk. Jag tyckte verkligen jag gjorde bra ifrån mig och förklaringen jag får av kuggningen är – jag vet inte vad jag ska säga, jag ser att du kan köra bil men skulle vilja att du över upp en bättre rutin.

Passande föreläsning jag ska på, kan ju ta tillfället i akt att gråta ut lite utan någon tycker jag är knäpp. Sen tar vi nya tag imorgon, inte ge upp nu! Kämpa.

IMG_6181.JPG

IMG_6182.JPG
Sitter på Urban Deli och försöker muntra upp mig själv genom en god smoothie.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats