Vänta, hade jag en blogg också? | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Vänta, hade jag en blogg också?

När det är tyst härifrån är det ofta pga jag har mycket annat att göra, vilket är förståligt. Dygnet har alldeles för få timmar och det gäller att prioritera. Sen ett år tillbaka, typ, har jag inte lagt ner den tiden eller omtanken en blogg kräver och jag har funderat flera gånger på att stänga ner den här. Jag får liksom inte ut något intressant att skriva, eller rättare sagt jag tar mig inte tiden till det för det finns andra viktigare saker för mig. Men ändå håller jag mig kvar här på nått sätt! Mycket tror jag för att det är ett enkelt sätt att uppdatera och spara minnen om barnen samt kunna visa det till nära och kära. Ska fundera ut hur jag ska göra!

Nog om det, här kommer lite bilder från dagarna som har varit! Dennis har jobbat super mycket så jag och kidsen har passat på att hälsa på massa olika, lekt med grävskopor och gjort mysiga saker.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats