Välkommen magen! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Välkommen magen!

Jag har hittills kännt mig lite obekväm i kroppen under den här graviditeten, tuttarna har blivit enorma och det känns som mina extra kilon har satt sig enbart runt magen och höfterna som en bilring. Det var såhär med Alexis också, det var bland annat därför jag var så säker på att vi väntade en liten flicka då jag hade en “sån graviditetskropp” men det förändrades sen med lilleman, till slut hade jag bara en stor rund mage och kände mig ganska smidig kring mina övriga kroppsdelar. Hursom så har jag fram tills nu försökt klä mig så att min mage döljs just för jag inte har sett gravid ut! Magen har såklart blivit större under dessa snart 18 veckor men inte sådär fint rund utan mer avlång kring hela midjan. Men nu har äntligen magen tittat ut och stannat kvar! Det var som att kroppen sa plopp i måndags när jag vaknade. Så mysigt och nu kan jag stolt visa upp min kula. 

Kopplar jag på magstödet ordentligt går magen fortfarande att dölja till en del, här på dessa bilder från i måndags kan ni se skillnaden. 

   

    
Hej hej lillen ❤️ kommer nog bli en liten yogabebis av den här ungen. Alexis blev en gymbebis haha men där inte hängt lika frekvent under den här graviditeten.

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats