Två dagar framför datorn  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Två dagar framför datorn 

Igår satt jag framför datorn hela dagen och idag kommer det bli likaså sen är det ledighet! Mycket med bokföringen och sånt som måste avslutas och bli rätt innan vi går i ett nytt år, då allt är nytt för mig tar allt lite längre tid men börjar äntligen få lite kläm på allt. Ska bli så härligt när jag har råd med en revisorn men jag är ändå glad att jag får sätta mig in och lära mig detta. Alltid nyttigt att utvecklas fast allt känns krångligt i början! 

   
 
Två bilder från helgen och vår lilla trip, det var allt vi lyckades med. Får man skylla på att vi var ett stort gäng och mådde jag inte illa så var jag super trött och kände mig bakis utav åksjuketabletten?  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats