Timmarna räcker inte till  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Timmarna räcker inte till 

Efter ha hållit i två klasser, tränat, handlat allt inför medlemskvällen imorgon,  hämtat ut packet och fått i mig en lunch alldeles för sent känner jag mig redan helt slut. Musten gick ur mig! Totalt. Jag älskar mitt jobb men jag ger så mycket utav mig själv när jag instruerar. Och det tar mycket energi att planera, fixa och dona. Ja, ni känner säkert igen er! Jag är långt ifrån ensam. Jag lyssnar på min kropp och anpassar tempot efter dagsform men med en växande bebis i min mage tar energin snabbare slut, ibland lite för fort och mina timmar på dygnet räcker inte jämt till.

 

Planen var bio ikväll men det blev inställt vilket passade rätt så bra för nu tänkte jag röja lite hemma, beta av inkorgen igen och sen hinna till posten för att skicka iväg lite saker jag har sålt på Tradera innan hämtning av lilleman. Efter middagen behöver jag baka tills imorgon också, egentligen sätta mig ner med bokföringen också men det får jag skjuta upp…kl 16 är jag endast mamma och sambo, inte egenföretagare. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats