Spya över hela mig! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Spya över hela mig!

Mitt minneskort har slutat fungera! Den har några år på nacken men så typiskt nu när jag vill använda kameran, bara att ta sig till en affär och köpa ett nytt imorgon.

Ikväll var min mamma och hennes nya kille på middag hos oss, väldigt trevligt! Dennis gjorde hamburgare och klyftpotatis, rödtjut till och lite mörk choklad som efterrätt och nu är magen super nöjd. Alexis älskar verkligen att äta mackor! Och eftersom vi har problem med hans mage så försöker vi undvika gluten den största delen, inget på förskolan eller hemma utan om vi är borta så får han smaka. Ikväll fuskade vi med majsbröd till hamburgarna och då smaskade Alexis i sig ett helt bröd och då fanns det inge plats för riktig middag. När han skulle sova började han klaga så då bar jag upp honom i famnen och som tack fick jag två stora spyor över mig. Tackar! I badet med oss båda samtidigt som vi vinkade av gästerna. Tror det blev för mycket för hans lilla magen för nu är han pigg och mår bra så tror (Läs ber till högre makter!) att det inte är magsjuka. Han och Dennis bygger upp en hel duplo stad här i vardagsrummet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats