Redo för kylan! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Redo för kylan!

Okej, med risk att vara lite knäpp så har jag köpt mestadels av Alexis vinterkläder redan. Jag vet att det är bara augusti men problemet är att allt sånt här tar slut på två sekunder och man måste vara ute i god tid. 

  
Det fick bli ett par höst skor, ett par fodrade gummistövlar som blir perfekt till föris och ett par snyggare vinterskor att ha hemma. Fotway.se hade ett ta 3 betala för 2 erbjudande så jag lyckades ändå komma lindrigt undan. Militärjackan kommer från Zara och få bli en vinterjacka att ha hemma för lilleman, täckbrallorna kommer från H&M och perfekt att ha till jackan när overallen ligger på torkning eller blir kvar på förskolan. 

  

Overallen kommer från märket Reima, första gången vi testar detta men har hört väldigt gott om deras produkter och kvalitén känns väldigt bra. Fick även 25% rabatt på denna så då kunde jag inte låta bli att beställa, får skylla på rabattkoderna.

  

Lite finns det dock kvar på listan såsom vinterskor att ha på föris och i pulkabacken, ny fleece och byxor samt mössor och ullstrumpor. Sen är vi helt redo för kylan! Men den får gärna komma om ett bra tag.    

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats