Puckon i trafiken! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Puckon i trafiken!

Fan va ledsen jag blir! Min fredag var väldigt bra, haft möten hela dagen och var påväg hem för att hämta lilleman när ett pucko kör in i mig från en korsning när jag åker på en huvudled. Allt gick bra! Åkte i ca 20 km/H och hann bromsa in mycket så smällen blev liten men dock ganska stora skador på bilen. Jag är glad över att det var den andra personen som gjorde fel och vår försäkring täcker kostnaderna men ändå så ledsamt att behöva ta tag i allt, få en trasig bil och sen behöva vänta för att få den lagad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats