Planerna för idag | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Planerna för idag

Idag ska jag hämta ut min älskade mobil som nu är lagad, då kommer det blir bättre uppdatering från mig. Har längtat efter att få uppdatera på Instagram, kunna lyssna på musik vid promenader och kunna ta kort på Alexis. Ska efteråt åka till Nacka Forum och handla lite saker inför Alexis kalas, måste även hämta ut ett paket på Zara. Malin, min höggravida kompis, gör oss sällskap idag. Vi har känt varandra i flera års tid och det är så roligt hur vi båda snart är mammor, har dyra lån på banken, åker kombi och är förlovade. Och för några år sen var vi ute och festade som om det inte fanns någon morgondag, nästan iallafall. Det är henne jag ska tacka på mitt bröllop, för det var Malin som förde mig och Dennis samman. Bjuder på en gammal fest bild på oss, det var varmt och försommar, det var den här kvällen jag kände att det inte längre var kul att gå ut och fest, för jag längtade bara hem till att få krypa ner i sängen bredvid Dennis. Lite tacky, men sant. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats