Personlig men inte för privat  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Personlig men inte för privat 

Det här med att blogga!…jag försöker vara personlig men inte allt för privat i min blogg. Vill gärna kunna dela med mig utav saker som andra kan relatera till men ändå behålla mina djupaste tankar till mina nära och kära. Speciellt när det kommer till den jobbiga delen utav mig liv, jag vill inte vara missvisande och framstå som allt är fantastisk och jag svävar på härliga rosa moln, samtidigt som jag inte är bekväm att dela med mig utav allt jag känner inom mig. Speciellt inte om det är fler personer inblandade vilket det är 99,99% av fallen. Förstår ni dilemmat? Det jag ville komma fram till var att jag har svårt för att blogga om vettiga saker när det finns saker som tyger ner mig, då blir det mest fokus på det ytliga eller på Alexis. Och det tycker jag är tråkigt, det är tråkigt att blogga om saker jag inte tycker är speciellt intressanta bara för att fylla ut inläggen. 

Ett ex,

Jag bad idag Dennis ta kort på mig för jag tänkte att det kan väl vara kul att se mig lite extra uppiffad inför ett barnkalas. 

   
 

Sen kommer jag på mig själv att detta är ju inte jag och att allt känns löjligt, jag anser mig själv vara fixad medan andra går klädda såhär en bakis söndag!

  
Så istället ber jag Dennis ta kort på oss två och det slutar såhär, lite tokigt och knasigt! Precis som vi är, och kära. Han gör mig mentalt stark just nu! Min stora kärlek och jag.

   
   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats