på min önskelista | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

på min önskelista

Varför är det så mycket roligare att kolla på saker till sitt barn än sig själv? prioriteringarna har ju blivit helt annorlunda sen man fick barn. Jag har inga problem att lägga pengar på saker till honom men är dumsnål till mig själv.

 Det här står på min önskelista till Alexis,

Tröjan finns endast från strl 92  men den är värd att spara. Nr 7 är ju vårt tur nummer och då lilleman är född. Bokstaven A i koppar tänkte jag att vi kunde ha i vårt sovrum på hyllan över sängen, och korgen vill jag ha inne i Alexis rum och lägga leksaker i. Tänker mig alla mjuka gosedjur han har, dom behöver förvaras någonstans då dom nu tar upp halva hans säng.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats