Nyttig mat när det ska gå fort | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Nyttig mat när det ska gå fort

Dennis jobbar idag och lär inte komma hem på några timmar vilket innebär att jag har varit själv med Alexis hela dagen. Och när man är ensam med en nyfiken liten kille som kräver 100 % uppmärksamhet så måste middagen gå snabbt! Idag testade jag dessa hönsköttbullar som smakade riktigt bra och innehöll riktigt hög kötthalt och inga konstigheter. 59kr för 500g tyckte även jag var ett bra pris för att vara ekologiskt!

Till dom så kokade jag bönpasta till och gjorde en god tomatsås. Snabbt, enkelt och nyttigt samtidigt som det fortfarande smakar gott!

Alexis fick samma mat fast utan tomatsås då den innehöll chili, han tyckte köttbullarna var goda och åt så fint så tills jag vände ryggen till och började städa undan. Då skulle han helt plötsligt äta direkt från bordet och sen golvet. Knäppa unge! Tur att han är söt ändå, kände att jag verkligen inte orkade ta striden idag så jag lät honom hålla på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats