Nytt PB i marklyft | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Nytt PB i marklyft

Just nu tränar jag mest hos Gatti Training och med vår lilla mammagrupp. Mitt sug över att gå till gymmet själv och till SATS har minskat då det känns som att komma tillbaka till jobbet varje gång man är och tränar. Så dom senaste 5 veckorna har jag tränat vid väldigt få tillfällen där och tränat basövningarna. Men idag passade jag på att träna marklyft på Gatti Training, mitt förra bästa resultat var 80kgX2 reps men idag efter lite tips från coachen gick jag upp på 90kg!

20140530-124153-45713482.jpg
Så jäkla härligt att ta ett nytt PB! Jag är stolt över hur min kropp utvecklas hela tiden och blir starkare. Nu efter att jag fick barn har jag hittat en balans mellan träning, kost och vila och vad som fungerar för mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats