Nu börjar min jobbvecka | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Nu börjar min jobbvecka

Vilken härlig syn det var imorse att se att det var blå himmel och ljust ute, det har jag längtat efter! Men hann inte njuta speciellt länge för nu står jag på jobbet och ser inget dagsljus, jobbar nämligen inne i en “passage”. Fast på lunchen ska jag springa lite ärenden i centrumet så då hoppas jag att solen är kvar!

IMG_8814-0.JPG
Oj vad helgen har gått fort! Eftersom min jobbvecka börjar redan idag så är min helg över. Jag har haft en väldigt bra helg! I fredags kväll firade vi min svåger och adventsfikat fast en raw food variant. Igår var tanken att gå på en yoga utbildning men eftersom jag vaknade upp med världens huvudvärk och super förkyld så var det bara att stanna kvar i sängen eftersom det är lönlöst att ens försöka hitta någon att jobba en söndag på centret så ville inte bli sjukare. (Fast det har jag blivit ändå hehe och nu är Dennis också dålig) Så efter en lugn förmiddag hemma på lördagen valde vi att åka till Sickla, Alexis sov i vagnen i två timmar så vi kunde i lugn och ro gå i butikerna. Vi avslutade dagen med att äta brunch på Urban Deli och efteråt åkte vi bara hem för att vila. En lugn och skön dag med bara familjen.

IMG_8806.JPG

På kvällen tog jag bilen in till stan för att äta en hamburgare och prata strunt med Sara och Tim, det var längesen vi umgicks bara vi så det var trevligt att kunna ta igen lite tid tillsammans. Syskonen Holmberg som är väldigt kloka! Lärde känna dom när jag började sexårs och jag tycker det är väldigt kul att vi forfarande umgås.

IMG_8817.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats