När sötsuget slog in | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

När sötsuget slog in

Jag tror jag ska få mens snart, har ont i magen och är uppsvälld. Känner typ hur allt arbetar där inne i magen. Är även extra trött, lätt illamående och sötsugen på choklad! Så jag passar på att dämpa detta med chokladbollar och kaffe till mellis.

IMG_7578.JPG
Jag blandade detta idag, 1 dl mandelmjöl, 1 dl hasselnötsmjöl, 1 dl glutenfria havregryn, 2 msk kokosolja, 0,5 dl kakao, 1 liten espresso koffeinfri, lite havssalt och agavesirap. Rullade dessa till bollar och sen fick dom stå i kylen i ca 20 min.

Super smarrigt! Nu blir det jobb för min del och Alexis ska mysa med bästa Sara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats