Min kärlek till Apoteket  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Min kärlek till Apoteket 

Jag har börjat handla allt mer saker på Apotekt! Häromdagen var det bästa solskyddsmousse EVY, dom hade 3 för 2 så passade på att ladda upp inför våren/sommaren. Sen igår såg jag att dom hade extra pris på hudvårdseriern Estelle & Thild som jag har varit sugen på länge att testa då dom är ekologiska. Sagt som gjort så passade att unna mig lite nya prdoukter då allt ekade tomt här hemma.

Sen inne på kicks fick jag äntligen syn på dessa nagelack som jag har läst mycket gott om. Har velat göra shellac naglar ett tag nu men jag orkar verkligen inte ta mig in till stan för att göra alla ärenden som kommer till mitt yttre, hade faktiskt en tid inbokad nu när jag skulle till frisören men avbokade den för jag visste att det skulle ta emot att behöva åka in till stan för 30 min nagelvård några veckor senare.

Jag målade mina naglar igår med detta start kit från Depend och den aprikosa färgen, måste säga att jag är bra imponerad! Smidigt och enkelt gick det, torkade snabbt och sköna penslar att jobba med. Nu hoppas jag bara att dom håller i några dagar, annars brukar mitt nagelack vara fult redan efter någon dag fast jag har bra produkter.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats