Me, me and me. | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Me, me and me.

Vem är du? Rosanna! Mamma åt Alexis och Atlas. Yogainstruktör och entreprenör. Glad, omtänksam person som har många bollar i luften och försöker ta vara på mina dagar.

Vad äter du helst? Naturlig mat lagad från grunden – helst vegetarisk eller fisk, mjölk och glutenfritt men gärna chili halloumi till och sen lösgodis (choklad, lite surt och saltlakris)

Vart reser du helst? Där det är varmt och härligt, gärna barnvänligt och rent.

Vad får dig att gråta? Sånt som är fint, som kärlek! när Dennis berättar något kul med mycket inlevelse, när mina barn gör mig extra stolta, eller när jag är helt slut som människa pga sömnbrist eller stress.

Vad pluggade du på gymnasiet? Jag läste samhälle juridik.

Vad älskar du? Många saker men min familj slår allt fint i den här världen!

Vad inspirerar dig? Människor, utbildningar, böcker, yoga.

Om du fick välja en superkraft, vad hade du valt då? Kunna trolla in en ordentlig pott med pengar på vårt bankkonto, sparkonto och företagskonto samt trolla bort vårt företagslån. Skulle vara så skönt att slippa vara ekonomisk och hela tiden behöva tänka ett steg framåt.

Vad får dig att skratta? Dennis! Han får mig att skratta mest.

Beskriv din graviditet med tre ord. Lång, spännande och härlig.

Jeans, klänning eller kjol? Yogabyxor? Nä man jeans på hösten och vintern medan klänning på sommaren.

Vad tror du att du gör om 10 år? Jobbar fortfarande med det jag älskar i vårt familjeföretag fast mycket mindre då vi är lediga mer ihop och reser mer.

Beskriv Alexis och Atlas. Alexis är vår president här hemma. Glad och nyfiken kille med mycket fantasi, munnen går i ett på honom. Det bästa han vet är sin snuttis, iPad, fryst mango, grävskopor och dinosaurier. Atlas är vårt charmtroll, otroligt gosig och glad kille. Också envis och viljestark som sin storebror! Men ändå en mycket lugnare variant. Ratar fortfarande typ allt som vi stoppar i hans mun och har blivit en höjdare på leken titt tut.

Vad gör du helst i vinter? Är utomlands med familjen över min födelsedag i ett varmt land, äter god mat, tränar, badar, går på yoga, leker med barnen och för sköna kroppsbehandlingar. 

Berätta något vi inte vet om dig? Jag har haft tandställning, har 8 st tatueringar, går jämt barfota inomhus, tog min första yogaklass för snart 10 år sen.

Hur kändes det att föda barn? Det gjorde ont men hanterbart. Är tacksam över  hur min kropp presenterade och upplevelsen men inte sugen att göra om det trots positiva upplevelser.

Partypingla eller hemmatjej? Hemmagris! Däremot tycker jag om att umgås med människor och äta middag ihop

Ditt smarrigaste och enklaste recept? Pesto med glutenfripasta, bladspenat, jordgubbar och chili halloumi.

Vilka länder har du besökt de senaste året? Inga! Att resa har varit en bristvara sen vi fick barn och blev med företag. 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats