Lite träning skulle vara skönt | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Lite träning skulle vara skönt

Det här med inskolning på förskola och intensivkurs gynnar ju inte min träning, ska vara glad om jag får till ett pass i veckan. Finns verkligen ingen tid! Eller tid finns alltid men jag har prioriterat viktigare saker. Känner dock att nu när huvudet är helt full proppat med saker att ett träningspass vore väldigt skönt!

IMG_5644.PNG
Får dock ske någon annan dag för nu är jag strax hemma och då ska jag pussa sönder min son, sen ringa min man. Vi har knappt hunnit prata den här veckan heller.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats