Lite sol skulle ju inte skada | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Lite sol skulle ju inte skada

Jag brukar inte vilja klaga av mig här på små värdsliga saker men ärligt, kan det inte bli lite roligare väder! Jag har ett stor behov av solljus och känner verkligen att jag har brist på d-vitaminerna just nu för jag är trött konstant! Så lite sol skulle inte skada, tack på förhand kära solgudarna.

Drömmer om att kunna gå ut utan att frysa, kunna träna utomhus, ligga vid poolen för att sola och sen svalka sig i poolen. Ta en promenad runt sjön eller ner till bryggan. Jag drömmer om att vara härligt solkysst, små solfräknar på näsan och att åka utomlands…åka utomlands skulle vara så härligt just nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats