Komma in i sina rutiner igen | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Komma in i sina rutiner igen

Nästa vecka börjar jag jobba på riktigt igen (alltså dagtid, som egenföretagare så känns det som man aldrig riktigt är helt ledig) och lilleman börjar förskolan. Detta innebär att vi ska komma in i våra vardagsrutiner igen. Det bästa med det är att jag kommer äntligen kunna börja åka iväg och gå på yoga på Altromondo yoga igen. Som jag har längtat! Eftersom hela våren var hektisk så fanns det ingen tid eller ro för mig att ta mig in till den underbara oas som yogastudion har, rätt dumt igentligen för det är under en hektisk tid som man behöver det som bäst. Men nu när allt har lagt sig, nu när knopp och kropp mår bra så ska en av mina vardagsrutiner vara att åka dit minst en gång i vecka och gå på en klass. Passar väldigt bra då jag kommer vara på möte ganska ofta i city, men mer om dom lite senare.

Altromondoyoga

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats