Jag vill göra en förändring  | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Jag vill göra en förändring 

Hösten är i luften och jag vill göra en förändring med mitt hår! Känner mig lite för ljus i håret nu efter att solen har gjort sitt, trivs bättre när mitt hår är lite mörkare. Ska dock inte till frisören förens i oktober så det är ett tag kvar, men längta kan man ju göra. 

Dessa färger velar jag mellan att göra! Jag har redan en slags soft ombre i håret så dom två första bilderna blir nog lättaste att få till vid en sittning. Bilderna är tagna från Elinjohason.se som själv har gjort dessa färger och frisyrer på sina kunder. Min längd är detsamma som bild nr två så den kan jag mest relatera till men vill gärna börja spara ut mitt hår igen till bild nr ett, hade super långt innan min förvandling vid årskiftet men riktigt så långt är jag inte suga på igen då det krävdes så mycket tid att hålla det snyggt. 

   
 
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats