Jag längtar efter mina killar | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Jag längtar efter mina killar

IMG_7609.JPG
Det är alldeles för lugnt på jobbet idag, tiden går så sakta. Kan låta skönt med att ha lite att göra men jag blir så uttråkad utav det. Just nu har jag en liten rast och tröttheten har nått mig. Och saknaden efter mina killar! Jösses vad den känns nu, både tröttheten och saknaden. Dennis har varit borta hela veckan på jobb och kommer äntligen hem imorgon kväll. Och Alexis har jag varit ifrån hela dagen. Måste lämna honom senast kl 10 på dagis och idag kommer jag inte hem förens vid kl 22:30 så det blir en lång dag ifrån honom. 12 timmar är inget om man jamför med Dennis 5 hela dagar fast kan inte låta bli att sakna ändå…Tur att det är helg strax! Då är vi samlade igen. Och vet ni? Nästa helg är jag HELT ledig! Inget bokat, inget jobb, utbildning eller klass. Fick en chock när jag tittade i kalendern och upptäckte detta. Kanske borde åka iväg? Låna någons landställe, stänga av mobilen och bara vara. Det skulle vara nått! Ser vad jag känner om den saken längre fram när mitt sinnestillstånd har ändrats. Vill helst hålla den helt fri från planering, för lite omväxlings skull.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats