Jag kan inte sova | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Jag kan inte sova

Jag kan inte sova. Fullmåne gör inte saken bättre.

Kom hem kl 23, gick och la mig och sov någon timme sen låg jag och vred mig i sängen i två timmar innan jag gick upp. Sitter nu och för över bilder från datorn till vår hårddisk, försöker även rensa bort en del på datorn för att skapa mer utrymme. Rensa är rätt så skönt när man mår dåligt, jag brukar ta en vända och fixa ordning i garderoben när huvudet är fullt. Lite svårt bara kl 4:30 på morgonen när hela huset sover och kroppen är slut på energi så då får man gå på datorn istället. Skulle vilja ha en knapp som stängde ner kroppen på viloläge, har en uppbokad dag imorgon och om bara några få timmar är det dags att gå upp. Skulle helst vilja avboka allt och dra täcket över huvudet men sånt beteende löser ju inga problem. Lika bra att jag har saker att göra, behöver vara sysselsatt. Ikväll var jag och grillade med några vänner, sånt hjälper att stänga av för en stund och ladda om.

IMG_3097.JPG
det här åt jag idag, mango och jordgubbsorbe med topping av vitchoklad, saltlakrisk, jordgubbar och oreokakor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats