Jag är tillbaka igen! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Jag är tillbaka igen!

Idag var dagen jag fixade så jag har en fullt fungerande mobil igen, inte en dag försent och helt fantastiskt! Dock har det tagit ett tag att få allt fungera, såsom lyckas logga in på WordPress för att kunna blogga osv, men nu är allt sånt löst och jag är tillbaka!

IMG_8803.JPG

Vi köpte en Aloe Vera växt idag! Tanken var på att köpa julpynt men sånt är vi inge bra på och tycker inte det är speciellt kul så vi nöjer oss med att köpa en lite julgran längre fram. Har ni börjat julpynta än?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats