Jag är lycklig | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Jag är lycklig

Har känt ett sånt enormt lugn i mig efter kvällens yoga pass, fick så himla mycket energi från deltagarna och stämningen i rummet. Och efter passet är det Dennis och Alexis dom första jag möter, mina älskade killar. Då blev jag alldeles varm i mitt hjärta, jag är lycklig lottad som har en sån fin mini familj. Vi är ett bra team vi tre och jag känner en otroligt tacksamhet att få vara del av allt underbart som livet med barn och sambo innebär.

20140630-225601-82561926.jpg
vår älskade super bebis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats