Jag är kär i en vas! | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Jag är kär i en vas!

Okej såhär är det, jag har blivit kär i en vas! Jag är långt ifrån ensam, många har den redan i sitt hem och igår när vi var och besökte familjen Hagberg så stod den där så vackert på köksbordet.

  

Hur fin? Jätte! Från danska märket Klong. Jag är mer eller mindre besatt av den. Känner att mitt liv skulle vara lite mer komplett med denna vas, gärna en stor och en liten. Skämtosido, men den är väldigt fin tycker jag. Synd bara att jag fyllde år förra månaden och det är långt kvar till jul. Men mors dag present? Eller kanske en bra present till mig själv när mitt hemliga projekt slår upp dörrarna. På tisdag kan jag berätta mer! Tills dess ska jag drömma om vasen.  

  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats