Istället för en tomtedräckt | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Istället för en tomtedräckt

Okej, jag är så sent ute att handla luciakläder i Alexis storlek. Finns ingenstangs! Får skylla på att det är första året för mig och jag är orutinerad. Men kom på en lösning när jag var inne hos Polarn o Pyret och beställde vintervantar, dom var slut i hans storlek i butiken idag, nämligen att han ska ha detta på sig istället:

Hur bra?! Och det bästa är att Alexis inte kommer vilja ta av sig dessa, han förstår liksom inte det roliga i att klä ut sig än utan tycker det mest bara är bökigt så jag tror detta kommer bli perfekt. Sen finns även denna mössa till men vågade mig inte på att chansa storlek utan får testa i butik annars köper jag en “vanlig” tomteluva till honom någon annastans. Den lär ändå inte vara så poppis att ha på mig, sen dag ett han var född så har det här med mössor varit en kamp att ha på honom.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats