"Ibland bryter man ihop av en anledning som egentligen inte verkar så stor, för att man själv känner sig så otroligt liten." | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

“Ibland bryter man ihop av en anledning som egentligen inte verkar så stor, för att man själv känner sig så otroligt liten.”

Jag har verkligen varit i kontakt med alla mina känslor den här helgen. Jag har varit nervös, jag har varit lycklig, jag har skrattat, njutit, känt kärlek och tacksamhet. Jag har även varit besviken, arg, sviken och ledsen. Jätte ledsen har jag varit stundvis. Tårar har runnit ner från mina kinder och jag har verkligen varit fullständigt ärlig och visat mig svag. Det har varit skönt, en lättnad att bara få släppa allt. En urladdning har jag gjort och idag känner jag mig återställd igen, fortfarande utmattad men den där brinnande känslan av smärta i bröstet är borta för jag har släppt ut allt.

IMG_5986.JPG

“Ibland ramlar de över oss. Dagarna som sopar undan fötterna på oss och vi inte riktigt vet hur vi ska hantera allt som kommer mot oss. Låt det vara så just idag. Vi får en ny dag imorgon”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats