Han är nog lite lik mig trots allt | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Han är nog lite lik mig trots allt

Jag har alltid haft lite svårt att se vem Alexis är lik, speciellt som äldre. Han har liksom sitt egna lilla utseende och många tycker att han är en blandning av både mig och Dennis. När jag var riktigt liten hade jag svart hår, små ögon och var väldigt rund – folk frågade min mamma om jag var adopterad för jag såg asiatisk ut haha. Men idag fick jag massa bilder från 1992 av min “riktiga” biologiska mormor och i dessa kan jag verkligen se Alexis i mig! Vi gör samma miner och uttryck, väldigt kul att se likheter för första gången. Sen att jag var betydligt mörkare, hade mer hår och var tjockare än honom är en annan femma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats