Gluten och mjölk gör min mage illa | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Gluten och mjölk gör min mage illa

idag är jag H E L T S L U T ! !

Vaknade kl 6 av min underbar son som hade sovit sen kl 16 dagen innan! Låg och myste i sängen fram till kl 7, frukost på det sen åkte vi till gymmet. Alexis tyckte inte mini sats var roligt så efter 15 min avbröt Dennis, jag tränade 15 min till sen gick jag upp och bytte av Dennis så han kunde träna klart också.

Därefter åkte vi till Mio, kollade säng till Alexis på olika ställen utan resultat, hängde inne i leksaksaffären tills jag gav upp och vi åkte hem. Då hade jag känt mig som om jag vore överkörd av en lastbil sen efter lunchen. Ont i magen, öm och uppsvullen. Började redan igår innan jag gick och la mig men kändes bättre när jag steg upp.

IMG_4253.JPG

IMG_4254.JPG
Så väl hemma gick jag och la mig direkt, Alexis somnade strax efter mig och där låg vi i 2 1/2h. Problemet är min kost denna vecka, då jag har ätit lunch på förskolan så har jag fått tagit det som har serverat och de har varit både gluten och mjölk. Sen var jag borta på middag i onsdag och åt det som serverades, fuskade även med äppelpaj och vaniljvips. Sen hemma har vi köpt hem oatlys havregurt till lilleman som jag också har ätit utav. Det har inte varit några större mängder jag har fått i mig dagligen så magen har känts helt okej under veckan, men när man plusar ihop allt sammanlagt så har det blivit en del och det känns idag kan jag tala om för er. Mår inte alls bra i min mage eller kropp!

IMG_4247.JPG

IMG_4248.JPG
Alexis mage är inte heller bra. Hans bajs och prutar luktar rutten fisk typ, han har inte fått i sig mjölk men massa mer gluten än vad han är van vid så det är inte konstigt att hans små tarmar får en chock. Får hoppas han bara är ovan och att det blir bättre så det inte visar sig att han är överkänslig eller allergisk!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. En chic mammas bekännelser

    lilla prinsen, det borde finnas förskolor som inte har så mkt gluten eller ”skräp” mat, jag menar skogaholmslimpa ?! jag blir ju illamående haha :p

    hoppas ni får en fin kväll <3

Annons
stats