Frågor och svar | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Frågor och svar

1. Vad är ditt absoluta drömyrke?
2. Om du vore ekonomiskt oberoende vad skulle du sysselsätta dig med då?
3. Vart tränar ni när ni har med Alexis? Skulle vilja ta med Sam också till gymmet nån gång. Ser så mysigt ut!

Tack för en väldigt inspirerande blogg!

 • Mitt drömyrke är att bli polis, har velat det sen jag var ca 15 år fast behållit det ganska hemligt. Har faktiskt sökt in nu för att börja plugga till hösten, väntar på att få svar för att börja göra alla olika tester så ni får hålla tummarna för mig.
 • Om jag vore ekonomiskt oberoende skulle jag nog ta min familj till Bali och bara mysa i några månader, äta raw food och köra yoga på stranden. Ta en paus från hela vardagen och bara rå om varandra.
 • Vi tränar på mitt jobb innan öppning när vi har Alexis med oss eller på Gatti Training, då har alltid någon koll på honom och den andra tränar en övning sen byter vi av. Mini sats har tyvärr aldrig riktigt funkat fast han är van att vara på gymmet, har försökt med några olika sen han var 3 månader utan någon vidare framgång. Max 30 min sen har dom behövt hämta mig, super tråkigt men vi löser träningen på annat sätt och ofta kör vi i omgångar jag och Dennis. När jag var mammaledig lånade jag ofta gruppträningsalen och tränade med honom där.
Hur ser en vanlig träningsvecka ut för dig? Vad motiverar dig att träna? Kram

 • Mitt träningsupplägg just nu är fyra styrkepass uppdelat på överkropp och underkropp. Sen ett rent konditionspass och ett rölighet/simning eller yogapass, alltså 6 pass i veckan. Men så ser inte riktigt verkligheten ut hehe ena veckan får jag till det och andra inte, beror helt på om Alexis är frisk, hur jag har sovit, hur jag och Dennis jobbar m.m.                
 • Jag mår SÅ mycket bättre om jag får träna! Den här veckan har jag inte fått till ett ända pass men det gör mig inget, vila och återhämtning är också viktigt, men går det över två veckor så sjunker mitt humör. För mig är träningen min frizon, där jag får tid för mig själv och gör något som jag tycker är kul och mår bra utav. Det är min motivation att försätta träna livet ut.

Vad var ditt favoritämne samt hatämne när du gick i skolan tex matte, historia, idrott?
Vem är din absoluta bästa vän (inte din partner eller någon i familjen)?
Vad äter du helst, glass, godis, chips eller bakelse?
Hur många syskon har du, har ni bra kontakt?

Bra och inspirerande blogg!!

 • Jag har alltid varit duktigt i dom ämnena som jag tyckte var roliga i skolan, dom andra gjorde jag det jag behövde och sen inget mer. I gymnasiet läste jag Samhälle/Juridik och var super nöjd med den linjen, gillade idrotten, samhälle, historia, religion, psykologin, alla juridik ämnena och min hälsopedagogik som jag valde till. Matte B var jätte jobbig, i min klass vara alla super duktiga och dom flesta hade typ MVG i alla ämnen så det var ett högt tempo på matten som jag inte hängde med på. Varje lektion skulle vi kunna något nytt vilket gjorde att jag halkade efter och det slutade med ett IG i matte B. Jag och läraren kom inte överens heller då hon saknade förståelse över att man inte förstod allt. Grammatik är jag inge vidare på heller! Men det gick ändå helt okej i svenska, engelskan och italienskan. 
 • Min bästa vän är Sara som är fadder åt Alexis, vi har känt varandra sen vi var 6 år och delat många minnen tillsammans. Hon är den ända som jag fortfarande är nära från min tidiga barndom. Det som är så kul med oss två är att vi är väldigt olika och lever helt två olika liv, just nu är hon i Paris och pluggar, dricker vin och äter ost hela dagarna medan jag är här hemma mitt i familjelivet. Så har det varit hela tiden, vi två har gjort helt två olika saker fast ändå alltid hållit ihop. Vi liksom kompletterar varandra och det känns lite tomt att ha henne i Paris just nu men vi pratar över internet ofta ändå. Ska ta en tjejweekende till henne i vår och hälsa på, ska bli super kul!
 • Innan jag bli gravid var jag en riktig godisråtta, kunde äta lösgodis ganska ofta! Bästa var från filmbutiken Hemmakväll, så gott.
 • Jag har fyra syskon, min storasyster Jamina och min storebror Robin, vi har samma mamma och pappa. Sen har jag Nicole som är min lillasyster på min mammas sida och sen Antonia som är på min pappas sida. Jag umgås mest med min storasyster och minst med min lillasyster Antonia. 

Har du alltid ätit nyttigt? När började du med det isåfall? Varför?
Hur många barn vill du ha?
Vilka är dina styrkor samt svagheter?

Tack för en bra blogg!

 • Jo men jag har alltid ätit nyttigt, kost och träning har varit en del utav mitt intresse nu i många år men det är sen 1 1/2 år tillbaka som jag har uteslutit mjölkprotein, raffinerat socker och gluten i min kost.
 • Jag skulle kunna tänka mig två barn till, gärna en till son och en dotter om man får önska sånt. 
 • Mina styrkor är att jag har en väldigt positiv inställning till saker och ett stort driv, jag får saker att hända och jag ger inte upp. Min svaghet är väl att jag vill alltid ha det rent och snyggt omkring mig, rensa och städa är något jag gör alldeles för mycket haha Dennis blir galen på mig för att jag alltid plockar undan saker innan han är klar. Sen så är jag otroligt snäll vilket är något bra i många fall men dåliga i andra då jag lätt kan glömma bort mig själv bland allt annat jag gör för alla andra, men blir bättre för varje år!

 Tack för era frågor och till er som vågade kommentera! En stor kram till er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monika

  Hej!
  Tack för en fin blogg!
  Läste att du har uteslutit mjölkprotein ur din kost och undrar om du kan skriva lite mer om det, vilka produkter du använder istället och kanske lite roliga recept? Fick nyligen sluta äta det också pga amning och funderar på att fortsätta med det även när slutar.

  Ha det så bra, kram
  =)

  1. rosanna
   rosanna

   Hej Monika!

   Tack för din kommentar. Absolut kan jag göra det, om du redan nu vill ha bra recept så kan du besöka min kategori Mat & Dryck där det finns massor. Jag slutade med mjölkprotein då min son Alexis visade sig vara allergisk mot detta och värgade ta mjölkfri ersättning och efteråt har jag provat ta tillbaka det i min kost men då har magen sagt ifrån. Mjölk är inget som vi människor behöver, vi överlever utan detta livsmedel så mår du bättre utan så tycker jag du ska fortsätta undvika det efter du har slutat amma.

   Ha det så bra du med, Kram

Annons
stats