Före och efter bilder, och lite boost till mig själv. | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Före och efter bilder, och lite boost till mig själv.

Ibland måste man (läs jag!) stanna upp och bara påminna sig själv hur allt startade. Speciellt under lite tråkigare tider när man nu i början har större utgifter än intäkter, när man försöker få allt att fungera med en nystartat yogastudio och företag, familjelivet och samtidigt må bra själv för att kunna instruera klasser och ta hand om sina kunder. Då är det nyttigt att blicka tillbaka, njuta över hur långt man faktiskt redan har kommit! Och boosta sig själv lite.

Ibland får jag kvällar då allt känns skit läskigt, då tankarna kommer till mig – vad har jag satt igång? Kommer det att funka? Kvällar då jag tvivlar på mig själv, som igår. Där och då måste jag stanna upp, reflektera och ändra fokus. Påminna mig själv varför jag gör detta, den fina responsen jag har fått och minnas alla andra läskiga och utmanande saker jag har gjort för att inse att det här klarar jag visst av!

Man får inte ett vinstdrivande företag genom att tänka negativt och tvivla på sig själv, den strategin fungerar inte. Samtidigt som man måste vara realistisk och målinriktad, för allt löser sig inte av sig själv utan framgång kräver hårt arbete. Det är min erfarenhet, oavsett om det gäller att nå ett träningsmål eller driva ett företag och samtidigt få livet att fungera.

Med det sagt skulle jag vilja visa er lite före och efter bilder på lokalen som Yoga Gatti bedrivs i. Nu utan möbler och inredning men dom bilderna bjuder jag på sen när allt är färdigt, väntar tex fortfarande på en hylla tex som visade sig vara skadad som vi fick reklamera, en tavla som ska upp och lite små pill för att få ett optimalt kontor. 

  
Första besöket. Bara en stor öppen yta men massor av möjligheter!

   
 
Halvvägs in i renoveringen. Nu är undertaket lagt,väggarna släta och färgen målad, nu börjar det likna något.

   
 
Tadaaa! Bygget är färdigt men inte städat som ni ser på bilderna men skillnaden kan man se ändå. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats