För ett år sedan | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

För ett år sedan

Så var Alexis beräknad, BB-väskan var packad och låg redo i bilen. Vi åkte ut till Värmdö och firade min mamma och min bror som fyllde år. Badade, åt glass vid båthamnen, grillade och bara tog det lugnt. Vi var solbrända, utvilade och redo att möta vår prins, att det dröjde 10 dagar till är en annan femma! Idag är livet och vardagen annorlunda, många saker är sig likt och andra inte. Att gå på bio är numera något lyxigt, tempot på dagarna är lugnare och sina egna behov kommer alltid i andra hand. Om jag kände tacksamhet över mitt liv innan så är det inget i jämförelse vad jag känner idag, att få gå igenom en graviditet, en förlossning och få följa min friska sons uppväxt är det finaste som har hänt mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats