Fokus på hållbar livsstil | Auer Gatti lifestyle
rosanna

Auer Gatti lifestyle

Annons

Fokus på hållbar livsstil

I onsdags blev jag medbjuden av Jennifer  på en skördefest som höll till på restaurangen blå porten. Det var Unilever med märken som Becel, Milda och Flora som tillsammans med PR-byrån Change ordnat det fina eventet. En hel del olika bloggare var på plats och alla var verkligen super trevliga! Jag som innan tyckte det var skönt att gå dit tillsammans med någon för att inte slippa stå själv i ett hörn kände att stämningen var väldigt lätt och härlig.

   

Efter maten så hölls det små föreläsningar på plats, Dietisterna Eva Skoog och Mahnoush Malek gjorde en djupdykning i margarinets värld, och gav oss mer kunskap och förståelse om de nordiska näringsrekommendationerna. I rekommendationerna poängteras att fet, fisk, nötter och frön, vegetabiliska oljor och matfett baserat på vegetabiliska oljor med essentiella och omättade fettsyror (det som vi kallar margarin!) är bättre för dig än animaliska produkter med mycket mättade fettsyror.

 

Hannah Andersson, boostade oss med massa hälsosamma tips inför hösten. Jag tyckte hon var väldigt rar och klok! Det var mycket som vi tänkte likadant på när det kommer det hållbar livsstil. Första gången jag träffade henne men har tidigare läst hennes blogg till och från, där har jag upplevt mycket yta – hon blandar mode med träning och aldrig fastnat för hennes tills i onsdags. Tjejen tar 130kg i marklyft! Det är häftigt och girlpower.

Adrienne Collin, pratade om hållbart mode och gav oss sina bästa tips för en mer medveten garderob.  Hon berättade även hur margarin påverkar vår miljö generellt (endast med hälften så mycket energiförbrukning, övergödning, marknära ozon och försurning som smör.) Hon berättade om massa kloka saker kring mode och miljö, jag har hittat en ny blogg som jag ska fördjupa mig inom och börja göra klokare väl även där. Köper nästan bara eko kläder till Alexis så jag har redan börjat. Måste bara bli bättre på att handla smartare kläder till mig själv! Och källsortera mina kläder.

Tack alla inblandade för en härlig kväll med massa ny inspiration till en bättre hållbar livsstil!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rosanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats